Saturday, November 28

~LANGKAWI~

HORLA!!.
.
.
.
.
me n hubby will be off to LANGKAWI tomorrow
.
.
.
.
bye!! :))
.
.
.
.
sape nak itot??hehe

Monday, November 23

~LUKA~

:)
.
.
.
.
luka dah terubat..
.
.
.
.
.
ubat yg paling mujarab..
.
.
.
.
.
Alhamdulillah..






Friday, November 13

(*_*)

I missed him...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
really..

rindu sgt..:(







dia?? entahlah...

Wednesday, November 11

~MATI~

i sgt stress skrg!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
rasa mcm nak mati!!!!

Friday, November 6

MINAH PERASAN

(entri ini adalah monolog si empunye blog, so sila baca dgn intonasi bermonolog.hehe)


......


minah ni tak habes2 perasan..anak2 buah aku yg sah2 darah daging aku, konon mengaku anak2 buah dia..padahal nak ikutkan langsung xde kena mengena coz mak ko tu anak angkat.sah2 xde darah yg mengalir.da la ari tu dok tayang cite ngn org konon2 aku dah xberani nk tayang muka kat dia!! HELLO!! tolong skit, apehal plak aku xberani plak! bukan aku yg wat hal.kecoh tol minah nie..klu u all nk tau, minah nie sentap or bengang or yg sewaktu dengannye dgn i coz dia claim i rampas bf dia!! padahal this guy mmg sah2 syok kat i (bukan perasan ye, mmg kenyataan)..n this guy xpenah admit pun minah nie gf dia!! malu x?? i xnak ngn this guy coz he is a husband n a father n time tu i dah jmp my Mr. RIGHT!..mak xmainla laki org ni nyah!! minah ni tetiba sentap coz dia dpt tau this guy suka kat i, tpi xleh trima then cite kat org konon i rampas bf dia..bole??? klu btul sgt nak ngn this guy n mmg la korg nie ada affair, apsal xkawen je lepas dah sah2 aku dah kawen ngn org lain!?hahaha..lawak cipan tol.pastu konon dia tak nak kawin lgi, biar i kawin dulu coz nti i copy stail wedding dia?? padahal dia mmg tak laku!! (kan aku dah mengata ni!!) redha je la klu nak jd no. 2, klu dah kemaruk sgt ngn this guy..this guy penah ckp," klu i nak kawen no 2 pon, she is not the one..i nak kawen ngn u" SEE??? i ckp ni pon bkn reka2..this guy pon hidup lg, anytime je dia leh buktikan.apsal la xhabes2 perasan.lawak gile bile dgr.minah nie cite mmg xpnh nak kalah..sume jantan syok ngn dia.pastu xpasal2 plak kate my little niece ikut perangai dia! NAUZUBILLAH la klu ikut perangai dia..xde kena mengena pon..xjd manusia nti anak2 buah aku..haish, ape lah nak jadi ngn dia nie..dah la canang kat org yg diri tu bersekududukan.lg ada hati nak kata ank2 buah aku ikut perangai dia?? CHOI!!!!..sblm nie aku sabar lg dok cite mcm2 pasal aku, dia ingat aku xtau agaknyer..aku x ade amek pot sgt n aku tak kisah la sbb sedara mara sume tau sape yg betul, sape yg tak..yg penting aku da ade life sgt happy with my husband n family..buruk2 rupa aku pon aku dah kawen.takdela plan tunag xjadila hapelah..tpi bile part nak ngaku anak2 buah aku nie apa kes?? klu dah kemaruk sgt nak ade anak buah ke anak sendiri ke, suh la adik2 awk tu kawen,jgn plan je lebih, apa pon tarak.awk tu pon klu nak ade anak sgt, NIKAH je la.klu betul dah ade yg nak..jgn kena wat touch 'n' go je..haih,,sedarla wahai minah..aku nak ikutkan hormat lg kat dia nie, coz kitorg pnh baik n sgt close, tpi dek sebabkan jantan n sah2 laki org, dia leh accused aku mcm2..i have my limit sistah!! n please sedar diri la, they are my nieces!! not yours!! darah daging i..so jgn nak berangan..berangan tinggi kang, jatuh sakit..aku doakan agar dirimu bahagia dan moga Allah masih mahu lagi melindungi mu..
p/s: ini adalah luahan perasaan.tiada kena mengena ngn yg hidup atau yg mati ye.sape yg terasa tu naseb la ye..tpi takde nama kan???huhuhu..sendiri mau ingat!!

Sunday, November 1

OK!

now dah tukar! dia yg pilih..pasni klu komplen lg siap la..haish..susah tol kawen ngn org ART nih!seb baik dah jadi laki!!:))

~SOB SOB~

hubby i kate blog i serabut..sedeynyer..asyik kena kutuk je ngn hubby sndiri..tensen tol..tolonggggg...:(