Wednesday, August 18

36weeks @ 9mnths

Dah lama xupdate blog nih..almaklumlah mak buyong yg berjauhan ngn suami, mcm nila jadinye..
so, to date, im 36 weeks n 1 day...n Alhamdulillah i still leh puasa lg..baby pon active mcm biasa dlm perut especially time makan dia..rasa mcm dh xsbr nk kuar kan baby dlm pewut ni..:)

n me n hubby still berjauhan lg.jmp weekend je..n tetibe td he text me..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

" terkenang u di bulan Ramdhan ni, hati jadi sayu"


waaaa!!!!harusla air mata ni menitik2 mcm air terjun kan..aduhai..nila pengorbanan both of us selama ni..n i berharap our baby pun akan kuat semangat mcm mama baba dia jgk..insyaAllah..


p/s: Doakan i dipermudahkan bersalin n selamat sumenyer eh..

1 comment:

yaya said...

aku doakan....semoga cepat2 proses bersalin tu..dan aku pon x sabar nak merasai saat bergelar ibu jg..:)