Tuesday, February 3

COULD U PLS UNDERSTAND!!!


eei sakitnyer hati klu facing ngn org yg x fhm bahasa nie, selfish..dahla mkn gaji buta!

workstation dahla open space, fully aircond, nk smokin pn agak2la..dahla smoke rokok murah, busuk+stink+jerk+*&^%$!! baju sume bau asap rokok yg sgt busuk itu!!

bila kite tegur nicely, blh plk wat lawak bodoh.."ade signboard yg kate xleh hisap rokor ke kat off nie?" mmgla xde, tpi gunala otak skit!! tula dulu mak bapak antar gie skolah suh blaja pandai2, xnak..pastu hidup nyusahkan org.. such a loser!! mmg malangla wife dia dpt hubby yg mcm tu..pitty u woman!!

ko ingat aku takowt ke ngn ko biarla bapak ko bomoh besar mane pon.. bapak ko lg kuat ke Allah lgi kuat!!LOL!!!

this guy mmg problm maker+trouble maker sumelah..dah la dah kena warning dtg keje sesuka hati, x respect boss, wat kpla sendiri..ish kenapala ade lelaki mcm nie..

x kesian ke kat anak2 ngn bini..

anyway, smokers is fine for me..but please, be alert with ur surrounding..i dun mind if u r smokin normal cigarr or wat eva but no rokok kretek pls..klu dah xde duit tu, brnti je la kan..bukan bagus pon..

i tell u wat, i will never respect people like u!!


No comments: