Tuesday, February 8

DEMAM

Semalam Emir kena injection utk 5 mths..suppose kena gie inject on saturday tp sat tu cuti CNY so kena tggu monday..this time mama ngn nenek je bwk Emir coz baba dh kena balik..dah agak dah on monday confirm ramai org kt clinic..smpi2 mmg btul pon, dpt no. 25. mmg kena tggula..Emir dh mcm2 aksi dia buat.sbb ngantuk pun ye..tggu pny tggu smpila turn Emir..menjerit sakan time doc inject.siap angkat2 montot lagi..hehe..sian anak mama, sakit eh..isi plak byk kt montot..mmg thrill la doc tu nak cucuk emir..sebaik jarum xpatah..berat Emir to-date is 8.7kg..mau nye xterkehel pinggang mama..adei..

Balik clinic Emir ketiduran dlm keta.mama pun dropped Emir ngn nenek then mama nak g work..tetibe baba call kate nak balik singgah jap tgk Emir..mama pn xjd gie work.call off bg tau mc..pinggang pon mmg sakit..tggu emir bgn bagi susu then bg ubat..Emir start dh cranky..badan xsedap kot..baba balik sekejap je tgk Emir.memain ngn Emir, pastu baba dh kna balik ipoh.baba ade appointment..

Malam td Emir tido gelisah..demam..sian sayang mama..pg tadi pun Emir demam lg..dh bg ubat ok sikit..Emir demam 2 pun active manjang..mulut pot pet pot pet..




Nie pic Emir baru lepas kena inject n baru bangun tido.nak say bye bye kt baba..

Mama doa Emir cepat baik ye sayang..

No comments: