Friday, October 30

~SUMPAH BUNIAN~


U alls tgk tak cite SUMPAH BUNIAN nie? i dulu x follow pon, tetiba ari tu kat off dior g bukak cite nie, pastu i mcm suka sgt tgk muka Nora Danish pakai tudung.cantek sgt..terus follow cite tu..smpi mlm tdi nye episode..i salute la kat elly mazlin sbb berjaya wat i menyampah+benci tahap gaban kat acting dia..everytime tgk mesti air mata nie meleleh je..sedih sgt tgk Puteri Bunian kena seksa jer ngn madu dia tu..dah la xleh pregnant, kena madu plak..ade lg ke pompuan yg rela hati mcm ni skrg?? i dun think so..NO? sejak2 tukar title as PUAN nie, i noticed, i semakin sensitive..dgr org pregnant pun nangis, tgk org preggy pon sedih..tgk cite kena madu pun sebak..apsal ek..haish..


k lah, i nak tgk episode yg lepas2 kat website TV3..babai tata..

No comments: