Monday, April 13

HUJUNG MINGGU SWEET & SOUR

kenape kat dunia nie kena ade istilah gaduh+terluka+sakit hati+merajuk..kan best klu ade satu jer..HAPPY..emm dah xlama dah nak change status, tpi dugaannye ya Allah, sgt mencabar segala tulang+urat sumelah..klu xkuat hati nie, sure dah lama dah hancur berkecai jadi sampah..

hmm last weekend Mr. Fiancee dtg..planned nak gie cari brg hantaran yg tak dpt lagi..tpi mood kitorg were not really into that..finally balik umah dgn tangan kosong 2 kotak J.Co donut..on sunday dah nak kena hantar Mr. Fiancee gie KL Central. Train kul 2.20 p.m. paling benci feelings time tuh! i hate sending u home sayang..nak wat camner kan..sacrifice la..b4 that we had lunch kat Kenny Rogers with his sisters which is my siz inlaws..mood skrg nie pun mcm tak best jer coz nak kena settle byk benda psl form nikah..so, enjoy the pics k!

ETERNITY

TILL DEATH DO US APART

AARIZ THE CHICKY BOY

SARAH WITH HUBBY


SIZ INLAW!! THEY ARE SUPER DUPER COOL!

No comments: