Friday, April 3

RED DAY!

owh..semalam i mc..not feeling well..hati dan perasaan berkecamuk mcm buah yg dah dimasuk dlm blender yg nak dibuat juice..inikah dugaan org bertunang??? kawan2 yg ade cita2 nak bertunang tu, silalah jgn tunang lama2 ye, tunang 2 minit je cukup..pastu kawin terus..hehe..coz iblis nie benci umat Muhammad yg nak mendirikan masjid, so selagi tula si setan nie kaco..
but..
Alhamdulillah..everything is ok..berkat kasih sayang yg menebal walaupun duk beribu batu jauhnyer..(tpi masih dlm Malaysia la..LOL)

so, this morning i dtg off dgn hati yg agak lega..pakai baju merah menyala..huh..(sbb semalam gi Arianni beli tudung nikah..tu yg menambah kelegaan tu..hehehe..sempat kan??)
masuk off trus on pc then biasalah icon internet explorer yg akan di click dulu..
sudah menjadi routine i akan update bace blog dlm my blog list..

dan

i telah di TAG oleh Ms. Rina yg sgt sweet kalah gula yg paling manis dlm dunia!! sumpah tak tipu!!!

1. apakah nama blog anda sekarang dan kenapakah anda memilih nama blog itu?
"SPICES OF LIFE"..in Malay, Rempah Ratus Hidupku..

the reason why?? coz hidup ni tak ubah seperti makanan..dlm food klu kita x masuk rempah ratus garam gula, jadi ape? tawar la kan..samelah mcm life ade suka duka sedih gembira...

2. apakah link blog anda dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://leezlhmy.blogspot.com..ini adalah gabungan nama Encik Tunang dan saya..hehe(gedix tol!!)

3. apakah method dalam penulisan anda?
kena ade method ker..orait, method saya berunsurkan gerakan hati..ikut je ape kata hati..bole terima ke nie..hentam je la..

4. pernah terasa nak hapuskan blog anda? kenapa?

emm.. xpenah lagi..coz i mmg suka menulis..penah ade cita2 nak jd tukang tulis2

klu ade pun may be coz..
  • dah sgt bz..
  • ade baby yg asik breast feed je memanjang..(akan smbg blogging bila baby dah besar)
  • dunia dah hapuskan internet!!

5. apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini
Miss Rina..
hmm..first time i met her kat PKNS Shah Alam..rina antar shawl yg i beli kat dia frm her blog..and she was so sweeeetttttttt..sgt kurus dan cantik..lemah lembut giler..then trus jadi kwn smpi sekarang, kitorg penanh ber YM-ing, exchange story of life..and the conclusion is, Rina is just a Perfect Friend!!!

6. senaraikan calon yang akan di tag?

Miss Bunga
Lynna
Leezan
Haniz
Fauzus
Kai

till then..see u when i see u..


No comments: